MERSİN / TARSUS - Beydeğirmeni İlkokulu

Ekm

KÜLTÜRÜN İZİNDE MERSİN PROJESİ OKULUMUZDA BAŞLIYOR.  PROJEDE YER ALAN  ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ ŞİMDİDEN TEBRİK EDERİZ. BAŞARILARINI DİLERİZ.

Ekm

TARSUS KAYNAKAMLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN ÇOCUK ŞENLİĞİNE OKULUMUZ 1-A SINIFI KATILDI. BU GÜZEL ETKİNLİK İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Eyl

EYLÜL AYINA AİT GELİR GİDER TABLOSU YAYINLANMIŞTIR.

Eyl

GAZİLER GÜNÜ PROGRAMINI HAZIRLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

OKULUMUZDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜNÜ KUTLADI. PROGRAMI HAZIRLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Eyl

OKULLARIN AÇILMASI İLE İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMINI HAZIRLAYAN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN  TEŞEKKÜR EDİYORUZ. 2023 -2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

May

Okulumuz öğrencilerine gelececeğe nefes olabilmeleri için ağaç tohumları dağıtıldı.

May

1A sınıfı bir yıl boyunca çok çalıştı, çok emek verdi ve bu eğlenceli etkinliği hazırladı. Öğretmenimiz Fatma KARABULUT'a, bu özel günde yalnız bırakmayan okulumuz müdür yardımcısı Meryem Ülkü YOZCU ve Dürdane AYKUTLU, Şafak Perihan KARATAYLI GÖKÜŞ, Ali ÜNAL'a çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 3B sınıf öğretmeni Onur SÜRMERLİ rehberliğinde düzenlenen satranç turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.

Nis

Oyunlarla Varız eTwinning Projesi Bilal CEYLAN tarafından yürütülmektedir.

Nis

Okulumuz 4B-3C-2C sınıfları Tarsus Kapalı Spor Salonunda kıyasıya mücadele verdiler. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuz 1A-1B-1D-2B-3A sınıflarımız Tarsus Geçlik Kampında çok eğlendiler.

Nis

Gölgedeki Yıldızlar eTwinning Projesi Dürdane AYKUTLU tarafından yürütülmektedir.

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Mersin Ar-Ge 16. Bülteninde iyi örneklerde yayımlanmıştır.